Kalli Suga

Vaimne nimi: Nishan Priya Kaur
E-posti aadress: info@kallikodu.ee
Telefoninumber: +372 5560 1768
Piirkonnad: Tallinn Nõmme, Tallinn Mustamäe, Tallinn Kesklinn, Raplamaa

Olen läbi aegade olnud otsija – teeline, kes soovib kogeda ning mõista ennast ja ümbritsevat maailma. Austus ja huvi inimeseks olemise vastu on sillutanud minu teekonda joogani. 

Viimased 10.a on joogamaailm mind korduvalt peibutanud, kuid erinevate joogastiilide vahel orienteerumine vajas pisut aega. Äratundmine saabus siiski esimesest kohtumisest! Osaledes 2015.a Mehhikost pärit kundalini jooga õpetaja Sukhdev Kaur Khalsa juhendatavas “Teadlike lapsevanemate koolis” sain kinnitust, et lisaks klassikalisele arenguteooriale on  mitmeid olulisi aspekte, mis inimese terviklikuks arenguks  tähelepanu vajavad. Samaaegselt saabus teadmine, et kundalini jooga ongi just see, mida olin enda ellu igatsenud. Järgnes lastejooga õpetajate kursus Manavjeet Kauri juures ja rahvusvahelise Kundalini Research Institute (KRI) kundalini jooga õpetajate koolituse 1 aste. Minu õpetajateks olid Shiv Charan Singh, Ardas Singh, Sat Karam Singh, Sat Darshan Kaur ja Sukhdev Kaur Khalsa.

Olles mõistnud, et iga inimene on erakordne ja igaühes on peidus kordumatus, unistan, et kõigi inimeste potentsiaal saaks täielikult avalduda ning suudaksime igas hetkes õnnelikud ja tänulikud olla. Kundalini jooga õpetajate koolkonna looja Yogi Bhajan on öelnud: „Happyness is Your Birthright, live it“ ning seda uskumust soovin ma jagada juhendades laste ja täiskasvanute joogatunde.

Minu vaimne nimi Nishan Priya Kaur on justkui majakas, valgustamas sees ja väljas, jagades minu tõelist olemust – käia armu jõul valitud teed kartmatu ja jumaliku printsessina, Taevaliku Armastuse sümbolina. Inspireerides ennastsalgava pühendumusega läbi puhta ja Jumaliku kaastunde 
Olen tänulik võimaluse eest õppida ja jagada, olles kaasteeline Sulle, kes Sa tunned kutset olla terviklik ja tasakaalus, teadlik enese vajadustest ning soovid valida rohkem rõõmu ja rahulolu pakkuva Elu.

 

Saada sõnum! (Kalli Suga)

Liitu uudiskirjaga

© 2009-2024 Eesti Kundalini Jooga Õpetajate Ühing MTÜ, Liivalaia 11/1-14, 10118 Tallinn Estonia