Kui sinus on jõudu uskuda, jõudu inimesi kaastundega teenida, siis mis iganes sa ka polnud, mis iganes sa ka poleks, sa oled pühamaist püham, kui oled saavutanud selle teadvuse tasandi, kus kaastunne on saanud sinu osaks. Jumal on kaastundliku inimese ori.
Joogi Bhajan

Hingedeaja Japa - Ant Na Siftee

Other
2019japa
Kuupäev: 24 November 2019 09:00

Asukoht: Dharamsaal

24.novembril 2019 Dharamsaalis Hingedeaja Japa - Ant Na Siftee

Hingedeaeg on vaikuse ja rahu aeg, mõtiskluste ja sissepoole avardumise aeg, igatsuse ja tänulikkuse aeg ♥
See on aeg, mil meenutame sagedamini neid, keda me oma maistel radadel enam ei kohta ning ka neid keda me kunagi kohanud ei ole, kuid kes on meie olemasolusse ja kogemuste loomisesse omajagu tähendust lisanud.
Ema-isa, vanaemad-vanaisad, vanavanaemad-vanavanaisad ja kõik enne neid elanud esivanemad on meiega ühel või teisel viisil kaasas. Fotodel, mälestustes või virtuaalses sugupuus, mis on andnud võimaluse vaadata ja avada enese põlvnemist lausa aastasadade taha. Siiski ei ole sünni -ja surmadaatum see, mis avab inimhinge sügavusi ning jääb vaid teadmine, et paljudele meie alateadlikele mustritele ja piirangutele on loodud alus väga ammu.

Joogi Bhajan on öelnud, et kui Sa ei suuda kontrollida oma meeli, ei muutu Sa kunagi täielikuks. Just meele "treenimiseks" kasutatakse kundalini jooga erinevaid tehnikaid ning üks neist on loitsimine.

Mantra kordamist nimetatakse japaks mis toob kokku sõna ja helivoo, võimaldades seeläbi kogeda kuidas helivibratsioon Sinus eneses helisema hakkab. Mida pikemalt Sa mantra vibratsiooni koged, seda enam mõjutab see Su mõtteid, tundeid ja teadvust.

Hingedeaja Japa annab Sulle võimaluse kogeda 2,5 tundi
Ant Na Siftee ehk JapJi 24 paurii loitsimist.
Seda pauriid soovitatakse võimsa peremustrite puhastaja ja tervendajana, mis võib mõjutada mitmeid põlvkondi. Paljudes peredes on korduvaid piiravaid mustreid, mis meile eneselegi teadmata võivad takistada elamast oma kogupotentsiaalis.

Sinu alateadvuses ja nn DNA koodis on salvestatud uskumused ja hoiakud, mis on mõjutanud mitmeid põlvkondi. On võimalik, et kuigi Sa oled enda päritoluperest väga erinev ja teinud oma elus hoopis teistsuguseid valikuid, võivad varases lapseeas saadud kogemused Su alateadvuses ja rakumälus endiselt tugevalt kinnistunud olla.
Olenemata sellest, miilised on Su suhted oma lähedastega, vajad Sa oma suguvõsa ja esivanemate Väge. Seepärast on suguvõsa piiravate uskumuste vabastamine oluline ja erinevatel tasanditel avardumist ning tasakaalustumist toetav.

Alustame päeva kell 5.30 grupisadhanaga, millele järgneb
hommikusöök kell 8.00-9.00.

Kui Sa ei saa osaleda sadhanal ja hommikusöögil, oled palutud saabuma 8.45-ks, et kell 9.00 Ant Na Siftee loitsimisega alustada.

Riietu mugavalt, võimalikult heledatesse ja naturaalsest materjalist riietesse. Eelista kihilist riietust ja võta kaasa soojad sokid. Vältimaks peavalu on soovituslik kasutada peakatet.

Japale järgneb sangati koosviibimine ehk sangatilõuna algusega
kell 12.00. Katame küllusliku laua ja tunneme koosolemisest rõõmu!

Japa tasakaalupanus on vastavalt võimalusele ja südamele, soovituslikult 8€ , kaks osalejat ühest perest 11€, lapsed tasuta!

Kui soovid hommikusööki, kirjuta palun See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. hiljemalt reedel, 22.11 kell 16.00. Hommikusöögi tasakaal 5€
Samuti ühise taimse lõunasöögi tellimise võimalus 6.-

Lisainfo: Kalli Nishan Priya Kaur

 

 

Telefon
E-post
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

List of Dates (Page event details)


  • 24 November 2019 09:00

Liitu uudiskirjaga

© 2009-2024 Eesti Kundalini Jooga Õpetajate Ühing MTÜ, Liivalaia 11/1-14, 10118 Tallinn Estonia